23/12/09

Convocatòria C.E.B.

Si ets mallorquí de bon de veres, no vagis a sa festa catalanitzada de s´estandard, vina a S´Almudaina es dia 30 de desembre a les 19:30 hs.
Per un poble mallorquí i balear no catalanitzat.

Sa Coordinadora d'Entitats Balearistes (C.E.B.), convoca, en nom de sa Dignitat des poble Balear, per primera vegada al poble als voltants de s´Almudaina de Ciutat (amb La Seu com rerafons), es proper Dimecres 30 de Desembre a les 19:30 hrs, en memòria dels assassinats en nom d'aquell Deu catòlic d'aleshores en favor de sa Dignificació de s'identitat privativa Balear, que (en conseqüència amb tots ets estudis dets historiadors neutrals) ni acaba ni comença amb el Regnat Almohade, però que en virtut des fatal esdeveniment des qual (que representa tots es substractes culturals que formen part de sa nostra identitat), fixa una fetxa digna d'honorar.

Texto secundario

3 comentarios:

  1. MOLT BONA INICIATIVA PER PART D'AQUESTA COORDINADORA. MEAM SI SA BONA GENT DE SANTA CATALINA (QUE LI CAU A PROP) I TOTS ES QUE ESTIMEN MALLORCA I BALEARS COMPAREIXEN A S'ALMUDAINA

    ResponderEliminar
  2. Molt bona idea, sa festa de s'eestandard ha estat monopolitzada per quatre moixos catalanistes. Per jo, sa bona és sa que convoca aquesta gent.
    ¡A s'Almuidana tots!

    ResponderEliminar
  3. Hem de fer pinya: aquests no-convidats an es nostro Born, sa majoria d'ells catalans de Barcelona, organitcen un acte inconstitucional.
    A s'Almudaina haurà un acte cívic i constitucional. No se cremaràn cartells d'en Carod Rovira ni senyeres pancatalanistes.

    ResponderEliminar