10/6/09

Un lliberal ha de reaccionar en front d´una imposició.

"Si estau en contra dels mallorquins o balears anau en contra vostra mateixa (referit en es nacionalistes catalanistes), perque no respectant els signes de identitat pròpies de ses Illes Balears estau donant pas a s´imposició més abominable que una democràcia i un Estat de Dret hagin vist mai aprofitant sa teoria de partits que permet que una minoria s´imposi a una gran majoria que no pensa com voltros. I ademés heu perdut es respecte a ses persones, pensant que aquesta malaltia que teniu de voler donar sa volta als arguments en es vostre favor aconsegueix qualque cosa. Un lliberal té el seu propi criteri científic, el seu paradigma de pensament per sebre si una cosa respón a sa llibertat o a s´imposició des grup."

Vull donar ses gracis a tots es medis de comunicació i a sa gent que s´ha solidaritzat amb aquest partit lliberal que comença a donar els seus primers pasos. Sa nostra presència a internet ja és considerable i es proper 27 de juny a Son Amar confirmarem sa nostra evolució com una força política que ha d´esser important tant a Balears com a la resta d´Espanya. Gracis a tots per el seu apoyo.

1 comentario:

  1. Como dice El Quijote: "La libertad, Sancho, es uno de los más preciosos dones que a los hombres dieron los cielos; con ella no pueden igualarse los tesoros que encierra la tierra ni el mar encubre; por la libertad, así como por la honra, se puede y debe aventurar la vida, y, por el contrario, el cautiverio es el mayor mal que puede venir a los hombres." Enhorabuena, por tu honorable servicio a las Islas Baleares.

    ResponderEliminar