11/2/11

Es Projecte Lliberal PLIB-PLIE presentará sa seva candidatura a s'Ajuntament de Marratxí


Foto: Membres del Projecte Lliberal de Marratxí.
.
Es Projecte Lliberal Balear (PLiB) ha presentat avui divendres davant sa premsa els que seràn els caps de llista per a les pròximes eleccions a s'Ajuntament de Marratxí.
.

Encapçalant es Projecte Liberal Marratxí, Francisca Juan Julve (coneguda a Pòrtol com s'infermera), es mostrà molt il·lusionada per sa seva candidatura a sa Batlia, des d'on està “disposada a lutxar pel benestar dels marratxiners". Paquita, dona de gran empenta, volgué recordar com, fa 21anys, i just arribada a viure a Pòrtol, liderà una gran campanya per aconseguir una farmàcia al nucli, necessaria per a tots els veïns i, en especial, per a aquells de més edat. Orgullosa com está de que els seus nets puguin avui beneficiar-se de sa farmàcia, na Paquita tornà a mostrar el seu compromís amb els altres, i molt conscient de les necesitats de Marratxí, es mostrà disposada “a fer renou” pel seu poble. “Serem la gran sorpresa per Marratxí”, sentencià.
.
Francisca Juan expresà la seva satisfacció per l'equip que l'envolta. Entre ells, destacà els seus números 2 i 3, en Sebastià Escarrer Mulet i na Regina Cervantes Fernández de Castro. Escarrer, presentat per Na Paquita com un portolà íntegre, honrat i molt bona gent, es mostrà molt il·lusionat per poder participar en aquest nou projecte i expresà la seva màxima confiança i màxim suport a la candidata a sa Batlia. Es número dos des Projecte Liberal Marratxí ha xerrat sobre la seva inquietut per aconseguir fer un tipus de política pel poble que ha resumit amb una paraula: “sana”.
.
Com un “alé d'aire fresc” presentà Na Paquita Juan la seva número 3, Regina Cervantes, en la imatge de la qual es materialitza el suport al jovent. Cervantes ha mostrat sa seva il·lusió a tractar de fer millor sa vida dels Marratxiners i a aprendre cada dia, recuperant els valors socials com s'altruisme, sa humiltat i s'honradesa.
.
Francisco Fernández Ochoa, president estatal de sa formació Proyecto Liberal Español, convidà els seus companys a “lutxar i transmetre tots aquests valors” que comparteixen, “com ara sa llibertat i el reconeixement de drets fonamentals de sa persona, valors que s'han de trasmetre amb fets i no paraules”. Així, Treballar pels maratxiners és l'aspiració d'aquestes persones que, si bé no havien tengut massa contacte amb sa política, s'autoproclamen com a “bones persones, properes als problemes del poble”. Més informació http://www.plibmarratxi.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario